Förbättra din personals hälsa med ett personalgym

Vårt mål är att kunna hjälpa företag och föreningar inom privat och offentlig sektor att förbättra hälsan genom att erbjuda rådgivning, träningsutrustning, service och effektiva upplägg. Helt enkelt en guide i den enorma djungel som fitness branschen är.

Det som uteslutande går att säga är att företag som jobbar aktivt för en bättre hälsa på deras anställda får tillbaka sin investering i effektivare anställda, mer stresståliga och mindre sjukfrånvaro som är en mycket stor kostnad för företagen. Så att investera i ett eget gym till företaget kan vara den bästa investeringen företaget har gjort.

Vi strävar efter att ge dig alla tänkbara verktyg du behöver för att förbättra din och dina anställdas hälsa på företaget.

 

Vad ska man då ha för maskiner och redskap i ett uppskattat personalgym?

Det allra vanligaste ett företag brukar köpa för att få en komplett träning, både för styrketräning och kondition, är ett multigym, ett löpband, en crosstrainer, en motionscykel, en roddmaskin, hantlar och skivstång med fria vikter. Med den utrustningen täcker du hela kroppen och kan träna alla muskelgrupper. Mycket viktigt att tänka på här är att man köper rätt kvalité på maskinerna så man inte köper något för hemmabruk. Då har du garanterat kastat pengarna i sjön då de inom en väldigt snar framtid kommer att gå sönder. Att snåla när man ska köpa träningsmaskiner lönar sig aldrig och det blir alltid en mycket dyrare historia än vad man har tänkt sig. Det som avgör vilken maskin modell du bör ha är hur många som kommer att träna på gymmet och hur många timmar per dag de kommer att användas. En seriös och kunnig säljare ställer alltid de här frågorna och ser till så att rätt utrustning väljs till ett bra pris.

Att investera i ett företagsgym kan vara den bästa satsningen företaget har gjort. Ger man personalen den omtanken att man satsar på en ordentlig gymutrustning för att de ska må bra, ja då får företaget tillbaka en glad, pigg, stark och mycket effektivare personal som ger mer.

Gör företaget och personalen en stor tjänst, skaffa personalgym!

Tveka inte att höra av er till oss med frågor om utrustning eller möjliga upplägg. Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi inom 24h →

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24h (vardagar 09-17)