Gymutrustning

Vi är specialister när det kommer till att anpassa gym åt företag.

Här kan du se vilken typ av gymutrustning vi erbjuder. Vi har alla typer av gymmaskiner här. Saknar du något så kan vi garanterat få tag i det åt dig!

Styrketräning

Kondition

Hos oss får du Kvalité, Kunskap och Service

Vi vet hur svårt det kan vara att veta vad man vill ha eller bör ha i sin träningslokal. Vi har själv varit i samma position och vi har även gått på nitar och köpt in produkter vi trodde var rätt men som sedan visar sig vara raka motsatsen. Det är en anledning till varför vi nu driver Företagsgym.com, – Att kunna hjälpa företag, bostadsrättsföreningar, hotell, statliga myndigheter m.fl. att välja rätt gymutrustning och få igång verksamheten. Med hjälp av vår långa erfarenhet och samarbete med våra kunder lär vi oss ständigt och kan applicera dessa lärdomar när vi tillsammans med nya kunder hittar rätt gymutrustning som passar bäst för dem.

 
 

Gymutrustning

Vi har ett stort sortiment av gymutrustning där vi fokuserar på kvalité för att förbättra träningsupplevelsen och livslängden av gymutrustningen. Vi erbjuder allt ifrån enklare gymmaskiner av olika märken, till mer specifika serier för exempelvis funktionshindrade eller multigym för dig som har en liten yta för din träning. Gymutrustning i sig gör ingen vältränad utan hur de används, detta hjälper vi dig med genom anpassade träningsprogram eller varför inte en Personlig Tränare online.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24h (vardagar 09-17)