Våra tjänster

Starta eget gym konsultation

Vi hjälper dig starta upp gymmet du alltid drömt om. Vi är en helhetsleverantör vilket innebär att vi kan erbjuda allt ifrån gymutrustning, rådgivning, marknadsföring och annan utrustning som bör finnas på gym. Vi har personilg kundsupport alla dagar i veckan och vi hjälper dig ta allt i rätt ordning för att få bästa möjliga resultat.
 
 

Hyra / leasing av gymutrustning

Lås inte upp ditt kapital i maskiner, leasa eller hyr din träningsutrustning istället. Hos oss kan ni hyra eller lesa allt från enstaka maskiner till fullskaliga gym. Vi gör det lätt för dig att komma igång med din verksamhet!
 
 

Anpassade träningspaket

Med vår långa erfarenhet har vi gått igenom det mesta. Vi vet vilka problem som kan uppstå och vad som krävs för att lyckas, därför finns vi med hela vägen tills dess maskinerna är monterade och klara och träningen har kommit igång på allvar. I regel skräddarsyr vi varje gym men i många fall innehåller ett företagsgym likadan utrustning och därför har vi satt ihop färdiga paket i olika storlekar för att göra det enkelt att se vilken utrustning som passar för dina behov.

Vi berättar gärna mer och ger tips

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24h (vardagar 09-17)