Gymmaskiner

Är du ute efter träningsmaskiner till ditt gym?

Då har du hamnat rätt, vi jobbar med de bästa tillverkarna av gymmaskiner i Europa och Sverige!

Fördelen med gymmaskiner kontra fria vikter är att du inte behöver någon speciell kunskap om träning eller hur du skall använda maskinerna. Det finns tydliga introduktioner om hur de skall användas samt vilka muskelgrupper som du tränar.

Vem som helst klarar av att använda en gymmaskin! Kolla även in våra gymmaskiner för funktionsnedsatta.

 

Styrketräning

Kondition

Hos oss får du Kvalité, Kunskap och Service

Vi vet hur svårt det kan vara att veta vad man vill ha eller bör ha i sin träningslokal. Vi har själv varit i samma position och vi har även gått på nitar och köpt in produkter vi trodde var rätt men som sedan visar sig vara raka motsatsen. Det är en anledning till varför vi nu driver Företagsgym.com, – Att kunna hjälpa företag, bostadsrättsföreningar, hotell, statliga myndigheter m.fl. att välja rätt gymutrustning och få igång verksamheten. Med hjälp av vår långa erfarenhet och samarbete med våra kunder lär vi oss ständigt och kan applicera dessa lärdomar när vi tillsammans med nya kunder hittar rätt gymutrustning som passar bäst för dem.
 

Gymutrustning

Vi har ett stort sortiment av gymutrustning där vi fokuserar på kvalité för att förbättra träningsupplevelsen och livslängden av gymutrustningen. Vi erbjuder allt ifrån enklare gymmaskiner av olika märken, till mer specifika serier för exempelvis funktionshindrade eller multigym för dig som har en liten yta för din träning. Gymutrustning i sig gör ingen vältränad utan hur de används, detta hjälper vi dig med genom anpassade träningsprogram eller varför inte en Personlig Tränare online.

 

Vi erbjuder kvalitetsmaskiner

Om du/ni är på gång och ska investera i ny eller begagnad gymutrustning så är vi ett självklart val om du/ni söker en helhetsleverantör som kan erbjuda ett stort utbud, god service och konkurrenskraftiga priser. Vi jobbar med flera olika varumärken i olika prisklasser för att kunna erbjuda maskiner för alla behov. Det sortiment vi har valt att jobba med har vi valt ut med omsorg och tittat noga på för att säkerställa att kvalitén är hög. Vi är en av få auktoriserade återförsäljare för Matrix Fitness System som idag sannolikt den bästa maskin och redskapsserien som finns på marknaden.

Vi har ett mycket stort utbud och vi har garanterat den utrustningen som du söker, och skulle vi mot förmodan inte ha det så ser vi till att ordna det du vill ha. Vi tillhandahåller inte bara maskiner, vi hjälper även till med planering, finansiering, montering och service, så hos oss kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om allt jobb så är det bara för er att sätta igång och träna. Vi erbjuder även service, underhåll och reparation av befintliga träningsmaskiner, och har erfarenhet/reservdelar till flertalet märken på den svenska marknaden.

Vi erbjuder personlig kundservice alla dagar året runt mellan 9.00-21.00 och reservdelar och maskiner finns alltid på lager. Det finns ett mycket stort antal av gymmaskiner och samtliga fyller olika funktioner, vi ger dig ett litet smakprov på vad som finns men du kan alltid finna ett fullskaligt sortiment och få hjälp hos oss, ring gärna 0226-500 81 (09-21 alla dagar).

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig?

Hör av dig till oss så berättar vi mer, vi ser fram emot att guida dig och komma fram till vilka gymmaskiner som är bäst lämpade för dig.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24h (vardagar 09-17)