Om oss

Företagsgym.se, en del av Gymspecialisten.

Vi har sedan 2006 levererat, monterat och servat allt inom Gym.

Rickard Björklund

GRUNDARE & VD

rickard@gymspecialisten.se

Erfarenhet

Sedan 2006 har vi hjälpt tusentals kunder till bättre hälsa. Vi har levererat och monterat. Vi har servat, lagat och ersatt. Du som kund kan vara trygg med att vi ställer upp när det behövs! Vårt mål är lönsamhet genom långsiktiga kundrelationer, och det når vi endast genom att leverera produkter och tjänster med hög kvalité. Vi jobbar endast med de bästa leverantörerna i respektive prissegment och sätter stolthet i att aldrig rekommendera produkter vi själva inte skulle använda.

Vi strävar efter att kunna erbjuda en komplett lösning mot företag och organisationer som funderar på att bygga ett eget gym. Vårt erbjudande, förutom ett heltäckande utbud av utrustning, innefattar:

  • 3D-modellering av den tilltänkta lokalen
  • Passersystem, dataregister.
  • Skåp, belysning, golv.

Rådgivning innan beställning

Vi rådgör även under planeringsfasen. Vår erfarenhet gör att vi med hög sannolikhet kan matcha din tilltänkta målgrupp perfekt. Vidare kan vi ge råd kring antal av specifik utrustning i förhållande till annan. Med vår hjälp maximerar du användarnyttan per investerad krona och slipper situationer såsom kö till viss utrustning när andra maskiner står oanvända. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Bygga, laga eller frågor om Gym?

Funderingar kring utrustning? Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24h (vardagar 09-17)