Begagnad
gymutrustning

Har du en tajt budget? Investera i begagnad gymutrustning / leasa istället!

Vi har ett stort kontaktnät inom gymbranschen och kan därför emellanåt erbjuda begagnad utrustning som är genomgången och servad. Vi erbjuder endast begagnade gymmaskiner som är korrekt genomgångna av servicemän.

Så fungerar leasing av gymutrustning

Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig med tajt budget att införskaffa de träningsredskap du vill ha utan att binda kapital eller låsa företagets kreditutrymme. Den leasade utrustningen utgör till stor del säkerheten för finansieringen och det krävs oftast inte någon mer säkerhet, i de fall banken vill ha någon mer säkerhet begär man i de flesta fall en personlig borgen. Längden på leasingen eller hyresavtalet kan man själv välja att lägga upp mellan 1-5 år.

 

Leasingavgiften är avdragsgill och i normala fall lika stor under hela leasingperioden och är därför lätt att budgetera. Skillnaden mellan leasing och hyra är att när du leasar så löser du ut utrustningen när leasingperioden löpt ut mot ett restvärde som man kommer överens om innan avtalet tecknas, det vanligaste är 10%.

Få reda på hur mycket du kan spara med begagnat!

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret och bli kontaktad.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24h (vardagar 09-17)