Starta gym – få rådgivning, installation & service

Vi erbjuder rådgivning, installation, samt service inom gym. Givetvis tillhandahåller vi även ett komplett utbud av träningsutrustning och träningsmaskiner. Vi samarbetar endast med ledande leverantörer inom respektive prissegment. Vår målgrupp är framförallt företag och organisationer, men vi hjälper även privatpersoner vid större beställningar. Ofta kan vi erbjuda rådgivning samt 3D-modellering tidigt under planeringsfasen.

 

Val av träningsmaskiner och gymutrustning

Val av träningsutrustning är helt beroende på gymmets inriktning. Vi har byggt allt ifrån rehabcenter till yogastudios. Det viktiga är rätt sammasättning av gymutrustning för den tilltänkta kunden! Här kan vi verkligen bidra med vår kompetens, då vi har lång erfarenhet av att anpassa utbud efter olika klientel.

Kvalité inom gymmaskiner och träningsutrustning visar sig framförallt efter tid. Är kundbasen stor och ett löpband är tänkt att rulla åtta timmar om dagen krävs en helt annan kommersiell kvalité än det prissegment som ett mindre källargym hade klarat sig med. Vi har många års erfarenhet av att bygga gym, och vi sätter stolthet i att vara helt transparenta när det kommer till rekommendationer kring utrustning. Vi erbjuder olika prissegment, men samarbetar alltid med de leverantörer som erbjuder bäst kvalité inom respektive segment.

Se vilka maskiner vi har inne

 

Regelverk och bestämmelser

Vi besvarar även gärna dina frågor kring:

  • Krav på lokal, nödutgångar, ventilation.
  • Krav kring HLR.
  • Försäkringar.
Frågor eller beslutat att sätta igång?

Kontakta oss för mer information, vi har många års erfarenhet och har levererat gym i alla storlekar från norr till söder. Vi finns där för dig hela vägen och tar hand om dig och ditt gym för att du ska känna dig trygg i din uppstart.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24h (vardagar 09-17)